Restaurant complex «LIDO»

RESTAURANTE

Indiferent dacă preferați mese fine sau o atmosferă relaxată, specialități locale sau preferințe internaționale, restaurantele noastre pot să vă ofere tot ce vă doriți. Fie este vorba de o ieșire cu prietenii, o masa festivă, întâlnire de afacere, bachet,cumetrie sau nuntă grandioasă cu sute de invitați sălile noastre vă vor satisfice oricare din necesități. Doar la noi veți putea organiza ceremonii cu peste 300 de invitați, oricare ar fi specificul acesteia!!!! De asemenea, punem la dispoziția oaspeților noștri și Parcul pentru ceremonia oficială de înregistrare a căsătoriei în aer liber.

Sala de banchete GREEN HALL - capacitate maximă 350 persoane.
Sala de banchete RED HALL - capacitate maximă 350 persoane.
Sala de banchete GOLDEN HALL - capacitate maximă 80 persoane.

Fiecare sală este stilizată diferit, păstrând un desing clasic. Oaspeții noștri vor avea parte de:
• bucătărie rafinată, menu bogat și divers
• abordare individuală. Experții nostrii vă vor ajuta să alegeți și să calculați meniul în conformitate cu necesitățile și așteptările dumneavoastră.
• flexibilitate în tot
• prețuri generoase ,REDUCERI și BONUSURI
• suport în organizarea și petrecerea evenimentului
• Personal amabil și profesionalism

Café BISTRO

Café BISTRO

găzduiește zilnic bufetul de mic dejun și oferă, de asemenea prânz sau cină.Sala este în stil englezesc și dispune de o bibliotecă frumoasă care pune la dispoziția oaspeților cărți pentru a le savura împreună cu cafeaua de dimineață. Pentru cei interesați de petrecerea evenimentelor personale sau de afaceri pot utiliza inclusiv această sală, cu capacitatea de 30 persoane.
Program de muncă: 07.00-23.00 (zilnic)

Summer terrace LidoLux

Terasa de vară LidoLux

Locul care îmbină perfect natura și dragoastea pentru mâncare, aici se adoră cafeaua și avem o pasiune pentru oaspeții noști. Serile de vară petrecute aici vor fi o evadare din cotidian unde ve-ți încărca la maxim bateriile. Oază perfectă pentru a fi în armonie cu natura și a savura din bucătăria rafinată.
Program de muncă: 10.00-24.00 (zilnic)
Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră!
Pentru rezervări și alte informații, apelați: M: +373 785 808 08